bing
Logo Lime CRM

Gratis test

Du er på rette vej – vi giver dig adgang til Lime CRM, helt gratis.

Behandling af personoplysninger

Ved gratis test og ved eventuel efterfølgende bestilling, giver jeg samtykke til at mine personoplysninger, inklusiv navn, e-mail, telefonnummer til samtale og sms samt eventuelle andre digitale adresser, må gemmes og anvendes af Lime Technologies til digitale tjenester, markedsføring, for at forhindre misbrug samt til statistik- og analyseformål.

Oplysninger som jeg direkte eller indirekte efterlader ved at anvende Lime Technologies digitale tjenester, kan sammen med andre kundeoplysninger anvendes af Lime Technologies til markedsføringsformål og for at målrette indhold, tjenester og annoncering til mig samt til udvikling af nye tjenester. Information om min brug af de digitale tjenester indsamles bl.a. ved hjælp af cookies.

Samtykket er gældende indtil jeg selv trækker det tilbage og ophører derfor ikke selvom tjenesten ikke blev bestil eller anvendes.

Jeg er indforstået med at jeg når som helst og uden begrundelse har ret til at tilbagekalde samtykket, hvilket gøres ved at kontakte Lime Technologies kundeservice.

For yderligere information om Limes behandling af personoplysninger, læs mere her >

40 000 tilfredse brugere verden over

IXP Data logo
Canal Digital Logo
Unilabs logo
Senmatic Logo
Sirena logo
BMW Financial Services
BMW Financial Services
BMW Financial Services
BMW Financial Services
BMW Financial Services

You've got mail!

Sjekk innboksen din, vi har sendt link, brukernavn og passord!

You've got mail!

Tjek din indbakke, vi har sendt et link med dit brugernavn og din kode!