bing
Vår vackra logo

Prøv Lime CRM gratis i 3 dage!

Eller ring til os på +45 89 88 70 80

Hvor det unikke er standard

Leder du efter et CRM-system og en leverandør, som opfylder dine behov og samtidigt har erfaring fra andre virksomheder i samme branche som din? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Med Lime får du:

  • Brugervenlighed på et højt plan
  • Engagerende implementering. Vi lægger stor vægt på at implementere Lime, så alle bruger løsningen, så du får mest mulig ud af din investering.
  • Fri support, fordi vi hader ekstraregninger, men elsker at hjælpe vores kunder til at blive endnu bedre.

Med Lime CRM er det dig og dine kunder, som er i fokus og derfor er vi måske de bedste til at implementere CRM i Norden!


Få 3 dage til at prøve Lime CRM, så du i ro og mag kan finde ud af, hvor let det er at bruge.

Behandling af personoplysninger

Ved gratis test og ved eventuel efterfølgende bestilling, giver jeg samtykke til at mine personoplysninger, inklusiv navn, e-mail, telefonnummer til samtale og sms samt eventuelle andre digitale adresser, må gemmes og anvendes af Lime Technologies til digitale tjenester, markedsføring, for at forhindre misbrug samt til statistik- og analyseformål.

Oplysninger som jeg direkte eller indirekte efterlader ved at anvende Lime Technologies digitale tjenester, kan sammen med andre kundeoplysninger anvendes af Lime Technologies til markedsføringsformål og for at målrette indhold, tjenester og annoncering til mig samt til udvikling af nye tjenester. Information om min brug af de digitale tjenester indsamles bl.a. ved hjælp af cookies.

Samtykket er gældende indtil jeg selv trækker det tilbage og ophører derfor ikke selvom tjenesten ikke blev bestil eller anvendes.

Jeg er indforstået med at jeg når som helst og uden begrundelse har ret til at tilbagekalde samtykket, hvilket gøres ved at kontakte Lime Technologies kundeservice.

For yderligere information om Limes behandling af personoplysninger, læs mere her >

Yey - You've got mail!

Tjek din indbakke, vi har sendt et link med dit brugernavn og din kode!

Psst! Nogle gange bliver mailen spist af dit spam filter, så tjek der hvis du ikke får mailen i din indbakke...