bing
Gør arbejdsdagen lettere med et CRM-system

Poster: Sådan lykkes du med emailmarkedsføring

E-mailmarkedsføring er et effektivt værktøj, der hjælper dig med at nå både dine nuværende og potentielle kunder. Men modtagernes indbakker er allerede propfyldte, så det er ikke altid lige let. Derfor får du her en guide med fire trin, så modtagerne vælger at åbne og læse netop dine e-mails fremover.

Download

Download vores poster nu

Behandling af personoplysninger

Ved gratis test og ved eventuel efterfølgende bestilling, giver jeg samtykke til at mine personoplysninger, inklusiv navn, e-mail, telefonnummer til samtale og sms samt eventuelle andre digitale adresser, må gemmes og anvendes af Lime Technologies til digitale tjenester, markedsføring, for at forhindre misbrug samt til statistik- og analyseformål.

Oplysninger som jeg direkte eller indirekte efterlader ved at anvende Lime Technologies digitale tjenester, kan sammen med andre kundeoplysninger anvendes af Lime Technologies til markedsføringsformål og for at målrette indhold, tjenester og annoncering til mig samt til udvikling af nye tjenester. Information om min brug af de digitale tjenester indsamles bl.a. ved hjælp af cookies.

Samtykket er gældende indtil jeg selv trækker det tilbage og ophører derfor ikke selvom tjenesten ikke blev bestil eller anvendes.

Jeg er indforstået med at jeg når som helst og uden begrundelse har ret til at tilbagekalde samtykket, hvilket gøres ved at kontakte Lime Technologies kundeservice.

For yderligere information om Limes behandling af personoplysninger, læs mere her >

You've got mail!

Sjekk innboksen din, vi har sendt postern.